Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » Bebin kutak » 10 razloga zašto je seks bolji posle 40 (*icon-0*)
10 razloga zašto je seks bolji posle 40
BebanaDate: Nedelja, 23.10.2011, 13:22 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
10 razloga zašto je seks bolji posle 40

Irena Hadžiomerović
Šejn Votson, novinarka i autorka knjige “Kako upoznati muškarca nakon četrdesete“, koja se i sama zaista udala nakon četrdesete godine, u svom priručniku je istakla da seks sa godinama postaje sve bolji, i da su upravo četrdesete prave godine za uživanje u seksualnim zadovoljstvima. Pogledajte kojih 10 argumenata je navela u prilog svojoj tvrdnji.
Žena nakon četrdesete godine tačno zna koji su njeni kvaliteti a koje su mane, svesna je svog izgleda i zrači samouverenom dozom seksepila

ŽENE STARIJE OD 40 godina...

Znaju kako da traže seks

Nakon 40-te, žene uglavnom odmah prelaze na stvar, jer kočnice u vidu stidljivosti ili nedostatka iskustva više ne postoje.

Govore ono što misle

Izjave kao što su "Danas sam previše umorna, možemo li to da odložimo za sutra?" potpuno su prirodne za zrele žene, koje se ne plaše pogrešne reakcije muškarca.

Smeju se u neprijatnim situacijama

Kada ih uhvati grč, ili zauzmu smešnu pozu, žene starije od 40 godina nemaju problem da se našale na svoj račun, jer je njihov nivo samopouzdana sada već stabilan.

Prisebnije su

Sa godinama, dolazi i određena doza prisebnosti i smirenosti, koja odaje utisak žene koja zna šta hoće i koja je njena uloga u životu, a to je muškarcima veoma privlačno.

Otvorenije su

Kada dođu u određeno životno doba, žene više nemaju razloga da se ustručavaju povodom tema povezenih

Znaju da private odbijanje

Zrele žene su svesne činjenice da je njihov partner ponekad umoran i samim tim neraspoložen za seks, pa neće praviti veliku dramu ako budu odbijene.

Prave odgovarajuće izbore

Iskusna žena zna da odabere odgovarajućeg partnera – onog sa kojim će biti kompatibilna kako na emotivnom, tako i na seksualnom planu, a samim tim se smanjuju šanse da u krevetu nešto pođe naopako.

Ne traže razgovor posle seksa

Pojedine mlađe žene nakon seksualnog čina zahtevaju od muškarca da razgovaraju o njihovom odnosu, i u pravcu u kome će se on kretati u budućnosti. Žene u četrdesetim godinama uglavnom nemaju tu potrebu, pa nakon seksa mogu jednostavno da zaspu u zagrljaju svog dragog.

Trezne su

Sa starijim ženskim osobama nema opasnosti da se sledećeg jutra neće sećati trenutaka iz spavaće sobe, jer mali broj njih ima naviku da konzumira alkohol pre seksualnog čina, dok je kod mlađeih situacija obrnuta.

Svesne su svojih kvaliteta

Žena nakon četrdesete godine tačno zna koji su njeni kvaliteti a koje su mane, svesna je svog izgleda i zrači samouverenom dozom seksepila, za razliku od mladih devojaka koje mogu patiti od brojnih nesigurnosti, izazvanih nezadovoljstvom povodom sopstvenog tela.
Forum » Od Bebe za Vas » Bebin kutak » 10 razloga zašto je seks bolji posle 40 (*icon-0*)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: