Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » Bebin kutak » Seks na prvom sastanku?
Seks na prvom sastanku?
BebanaDate: Sreda, 05.10.2011, 22:09 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Seks na prvom sastanku?


Muškarci mu se raduju a žene strepe. Da li je seks za jedno veče ultimativni izlazak za muškarce a noćna mora za žene? Da li time ubijamo strast i propuštamo priliku za otkrivanjem nepoznatog ili je to prečica do nečjeg srca? Saznajte šta o tome misle muškarci a šta žene...



Oni kažu:

Prilično su oštri pri odbrani stava da ne bi mogli da se upuste u nešto ozbiljno sa nekom ženom koja na seks pristaje prve večeri. To im ubija misteriju i svu čar do koje treba nečim doći, a u ovom slučaju, gube bitku, tj. poteru a da nisu ni pokušali. Oni vole da budu osvajači i da za njihovo umeće sledi nagrada. Vi ste nagrada i nemojte mu dozvoliti da bude instant pobednik.

Nekim ženama bi bilo čudno, ali i oni zaista posmatraju seks kao intimnost i seks na prvo viđenje im odaje da žena sebe ne poštuje. Ne treba žuriti, time se čarolija ubija. Čudan osećaj nakon seksa za jedno veče, ujutru je užasan, i naravno da postoji kajanje.

Ako ste spremni na to, u redu, nemamo problem, ali nemojte se posle žaliti kako ništa nije ispalo kako ste očekivale i da ste se trudile dosta. Trudile ste se i previše.

One kažu:

Prvo veče ili prvi sastanak su dve raličite stvari. Seks prve večeri bi bilo potpuno legitimna aktivnost dvoje ljudi koji ni ne očekuju ništa jedno od drugog, bilo da je alkohol u igri ili ne. Jednistavno, nema nikakvih tendencija ka vezi, baku, deci, samo strast i gotovo.

To može biti izlazak sa drugaricama u toku kojeg gubite kontrolu, budite se sledećeg jutra sa svojim stvarima razbacanim negde, ne možete naći cipelu i slično. Ako su dve (ili više) odraslih osoba uključene i svojevoljno pristaju na ovakav vid zabave, nemaju žene ništa protiv. Ali ako se radi o prvom sastanku, malo je drugačije.

Sada već želite da sa tom osobom podelite svoje priče i iskustva i to želite da radite duže od 5 minuta. Znači, bićete sami, želećete prisnost i blizinu, ali polako. Nemojte sa ovom namerom žuriti, nećete nigde stići.

Da biste procenili da li želite i krevet sa nekim da podelite, predlažemo da prvo vidite da li možete klupu ili sto u restoranu.
Forum » Od Bebe za Vas » Bebin kutak » Seks na prvom sastanku?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: