Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » Bebin kutak » Ne moraš biti bogat da bi ti seks bio raskošan
Ne moraš biti bogat da bi ti seks bio raskošan
BebanaDate: Nedelja, 18.09.2011, 00:11 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Šta da jedem za bolji seks?Ne moraš biti bogat da bi ti seks bio raskošan. Med i orasi za potenciju i bolji seks, reći će stariji. Ali ima još toga, od nedostupnih i skupih školjki do sasvim dospupnih grickalica poput kikirikija.
Tako je, ima onih koji su vrlo skromnih materijalnih mogućnosti ali na seksu i strasti im svako može pozavideti. Ne kaže se bez veze da su najvrednije stvari u životu sasvim besplatne. Dobar seks, na primer je jedna od njih.
Iako to u znatnoj meri ne zavisi samo od toga šta imate u gaćama već u glavi, srcu i duši, nije loše znati koje to obične stvari utiču na bolji seks.

Badem
Nije novo, ali znanje je u ponavljanju. I badem i orasi i med. Em ukusno em provereno od davnih vremena. Nije skupo. Pomalo po svaki dan. neće vam škoditii

Cimet
Cimet je jedan od najstarijih začina, a često se koristi za poslastice. Osim što podstiče ljubavni nagon, dobar je za ubrzavanje metabolizma. Dakle - bićete i u formi i u ljubavnoj kondiciji.

Kikiriki
Ok, ima kalorija, ali kao i sve što jedemo neumereno. Kikiriki je pre svega vrlo zdrav i ima sve što je organizmu potrebno. Kikiriki jača libido, naročito kod muškaraca.

Plava riba
Plava riba je bogata omega 3 masnim kiselinama, koje također "uništavaju" depresiju i postiču želju za seksom.

Avokado
Avokado je dobar borac protiv napetosti, ali ne samo to - odličan je protiv celulita, podmlađuje kožu i što je u ovom slučaju najvažnije - podiže energiju.

Dakle, dame i muškarci, nije teško biti u fit formi ako znate kako. Malo volje, malo samopouzdanja... Ooslobodite kočnice i uživajte u životu. Da - kada kažem život - mislim na seks. Ali ne s bilo kim i ne bilo kada. Mislite na zaštitu na vreme i seks će biti bolji.tags-zB11sex, ljubav
Forum » Od Bebe za Vas » Bebin kutak » Ne moraš biti bogat da bi ti seks bio raskošan
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: