Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » Bebin kutak » Idealnih osam
Idealnih osam
BebanaDate: Subota, 17.09.2011, 23:43 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Idealnih osam


Ako postoji jedna stvar koju žele i žene i muškarci to je, više seksa. To i nije iznenađujuće.Seks se nalazi na dnu liste naših prioriteta, daleko ispod posla, spavanja, brige o deci,a ponekad, mada to muškarci teško priznaju i gledanje utakmice
Seks sagoreva kalorije, oslobođa endorfin koji poboljšava raspoloženje i pomaže da se opustite a što je najbolje od svega ojačava odnos sa partnerom. Pa kako da dođete od ponekad na stalno?Promenite svoj svakodnevni pristup. Probajte ove ideje.
Ponedeljak: Antistres seks

Prvi dan nedelje je uvek napet.Iznenadi svog partnera posle večere. Rešavanje napetosti možete da započenete masažom , koja će prerasti u znate već šta..

Utorak: "Na brzaka" pre večere

Dug, vlažan poljubac, pre nego što napunite stomake. Možete baš u kuhinji da se zadržite, jer kuhinjiski elementi mogu da posluže i za neke zanimljvije radnje od kuvanja.

Sreda: Seks na suvo

Bar tako započnite... A idelan trenutak za to je kada se film završi a vi ležite na krevetu .Neka bude na suvo, sve dok ne budete mogli da izdržite...

Četvrtak : Lenji seks

Sačekajte da budete zajedno u krvevetu.Prvo se malo mazite pre nego što pređete na "glavno jelo sa menija" . Da potrošite što manje energije, najbolja je poza odpozadi.

Petak: Seks posle izlaska

Ne čekaj da se uspava. Počni s vrata s poljubcima, u hodniku joj( mu) skini bluzu a onda lezite na tepih u dnevnoj sobi.Ne stidi se da budeš odlučan-a..

Subota: Seks pod tušem

Vozi bajs, ili trči tako da se dobro oznojiš, pa kada se vratiš u stan idi pravo pod tuš.Dobro je imati nekog da te nasapunja ili da ti opere leđa.. Pa tako čisti možete raditi neke "jezičke stvari"... znate već na šta mislimo.

Nedelja: Jutranji seks x 2

Provedite pola dana u krevetu, ali ne onako kako ste navikli kada ste bili dete.Opertite zube, popite čašu vode i nazad u krevet .
Forum » Od Bebe za Vas » Bebin kutak » Idealnih osam
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: