Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » Nije ni muskarcima lako » Njima su se zene bacale pod noge
Njima su se zene bacale pod noge
BebanaDate: Nedelja, 18.09.2011, 22:07 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Njima su se zene bacale pod noge

Na listi najvećih ljubavnika svih vremena su muškarci koji su u naručju imali stotine, pa i hiljade žena. Među njima ima vladara, pesnika, vojskovođa, avanturista, pa i "običnih smrtnika". Njima su se žene bukvalno bacale pod noge.



Kralj Solomon
Bilo je vladara u istoriji koji su možda imali i više žena, ali kralja Solomona žene su obožavale. Sin kralja Davida imao je oko 700 žena i 200 konkubina! Mnoge su bile strankinje, brakovi su sklopljeni iz političkih razloga, a među njima je bilo i nekoliko najvećih lepotica toga vremena.

Kralj ih je fascinirao time što se prema njima odnosio sa ogromnim poštovanjem, budući da je odrastao sa gorčinom zbog ropskog položaja žena u haremu, među kojima je bila i njegova majka.

Prema legendi, posle samo jedne noći provedene sa njim u postelji, svaka dama je "gubila glavu" za pametnim i lepim vladarem, a on ih je više obasipao komplimentima i lepim rečima nego poklonima. Davao im je mnogo lične slobode, čak im je dozvoljavao da ispovedaju svoju veru i grade hramove posvećene božanstvima zemlje iz koje dolaze.

I kraljica od Sabe, najveća lepotica toga vremena, zaljubila se u njega čim ga je upoznala, ostavila je kraljevstvo, bogatstvo i moć zbog njega, iako je znala sve tajne zavođenja nije uspela da osvoji srce mudrog Solomona i istisne druge žene iz njega.

Kazanova
Đovani Đakomo Kazanova iz Venecije školovao se za sveštenika, ali je izbačen iz škole zbog "slobodnog ponašanja", i umesto toga postao najveći ljubavnik svih vremena.

Toliko je bio šarmantan i neodoljiv ženama, da je njegovo ime i danas sinonim za velike zavodnike. U svojim memoarima navodi da je spavao sa nekoliko hiljada žena, ali istoričari su uspeli da identifikuju samo 116.

Nije bio posebno lep, niti bogat, poticao je sa dna društvene lestvice, ali su u njegovoj postelji završile devojčice i zrele dame, bludnice i opatice, seljančice i plemkinje.

Kazanova je život posvetio čulnim užicima i svuda je isticao da mu je omiljena hrana - žena. "Specijalnost" su mu bile supruge, verenice i kćerke sveštenika, plemića i njegovih mnogobrojnih prijatelja, a toliko je bio šarmantan da je s lakoćom uspevao da nagovori majku i kćerku da mu se istovremeno pridruže u postelji.

Svaka žena se u njegovom društvu osećala posebnom. Voleo je da im priređuje iznenađenja, za siromašne je iznajmljivao kraljevski apartman, a drske i bogate "spuštao na zemlju". Gledao ih je netremice u oči, nikada nije skretao pogled, posebno tokom seksa.

Vozio ih je po mesečini u gondoli posutoj laticama ruža, nije se ustezao da zbog lepšeg pola prekrši zakon i društvena pravila, da izazove na dvoboj. Njegova spavaća soba bila je puna ogledala i sveća, a sluge su ljubavnicima dodavale hranu kroz otvor na vratima.

Verovao je da su školjke, slan sir i slatko vino najbolji afrodizijaci, a tokom večere uvek je angažovao muzičare da sviraju ljubavne melodije pod prozorom. Pre seksa, Kazanova bi satima pričao sa partnerkom, pažljivo ih je slušao dok su mu one otkrivale sve svoje tajne.

Zavodnik iz Venecije bio je vrlo inteligentan, odlično je svirao violinu i pevao melodičnim glasom, stalno je tražio promene, neprekidno je lutao po svetu, bavio se glumom, ratovao, zarađivao kao prevarant, kockar, sveštenik, makro...

Raspućin
Grigorij Jefimovič Raspućin rođen je 1869. godine u selu u Sibiru, i jedna je od najkontroverznijih osoba 20. veka. Još kao mladić stekao je renome velikog bludnika. Sa 11 godina počeo je da propoveda veru, a sa 18 otišao u manastir na tri meseca. Venčao se, dobio troje bračne i jedno vanbračno dete. Otisnuo se u svet, posetio mnoge zemlje, između ostalog Grčku i Jerusalim.

U Rusiju, konkretno u Petrograd, vraća se 1903. i odmah stiče veliku popularnost kao iscelitelj, vidovnjak i svetac. Upoznaje carsku porodicu Romanov, zadobija njihovo bezgranično poverenje i postaje vrlo uticajan na dvoru kada uspeva da izleči mladog princa Alekseja od hemofilije.

Tadašnji izvori navode da je bio veliki hedonista i ljubavnik, voleo je sve žene, bilo da su plemkinje ili prostituke, i tokom života je imao nekoliko stotina ljubavnica. Preterivao je u hrani, alkoholu i seksu.

Navodno je čednim devojkama uz nevinost uzimao i pramen kose, a posle njegove smrti u kući je pronađena kutija sa nekoliko desetina uvojaka. U Prvom svetskom ratu imao je viziju da ruska armija neće pobediti ako je ne predvodi car lično, a za vreme njegovog odsustva javnost je sumnjala da je bio ljubavnik carice i njenih kćerki, kao i da je bio nemački špijun.

Grupa plemića 1916. godine pokušala je da ga ubije, sipajući mu cijanid u kolač, ali otrov nije delovao. Zatim su pucali na njega, tukli ga i bacili u zaleđenu reku, gde se utopio. Raspućin je navodno prorekao da će ga ubiti boljševici i da će to biti kraj carske Rusije, kao i da će na Hirošimu i Nagasaki biti bačene atomske bombe.
BebanaDate: Nedelja, 18.09.2011, 22:08 | Number # 2
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Lord Bajron
Engleski slavni pesnik Bajron od rođenja je bio hrom. I uprkos ovom hendikepu, imao je velikog uspeha kod žena, ne samo zbog naočite lepote, već zato što je okarakterisan kao "loš momak". Prepuštao se čarima razuzdanog života sve do rane smrti od malarije u 36. godini.

Bio je veliki buntovnik, imao je suviše slobodna shvatanja za tadašnje konzervativno društvo, podjednako je fascinirao muškarce i žene, bogate i siromašne. Oženio se u 26. godini i dobio kćerku, a razveo odmah po njenom rođenju i te godine napustio Englesku zbog dugova i skandala.

Stalno je putovao po Evropi, u Rimu je napisao svoju čuvenu satiričnu poemu baziranu na liku čuvenog Don Žuana. Često je izjavljivao da mu je on idol, zbog seksualnih uspeha. Voleo je podjednako muško i žensko društvo, zato je okarakterisan kao biseksualac.

Ipak sa muškarcima se mnogo prijatnije ophodio, dok je dame tretirao sa dozom nepoštovanja, što je bilo skandalozno za jednog lorda, ali su ga zbog toga još više volele. Isticao je da je za njegov uspeh kod žena zaslužan bezobrazluk, titula i erotika kojom je začinjavao svaki razgovor.

Gabrijel D'Anunsio
Italijanski pesnik, romanopisac, dramaturg i političar, rođen je u Dalmaciji, a dominirao je kulturnim životom svoje zemlje pune četiri decenije. Za vreme literarne vladavine uništio je na desetine brakova, zbog čega su ga gotovo svi muškraci prezirali iz dna duše.

Za sebe je tvrdio da je "dobar vojnik uvek spreman za boj", aludirajući na seks, i sa sobom nosio kutiju za duvan koja je pripadala Napoleonu sa prezervativima da ga štite od polnih bolesti.

Kao ljubavnik je bio izuzetno surov i grub prema partnerkama, kako u fizičkom, tako i u emotivnom smislu. Žene je doslovno tretirao kao seksualne robinje, ali one ipak nisu mogle da mu odole. Spavao je na jastuku od uvojaka kose mnogobrojnih ljubavnica, a vino pio iz pehara napravljenog od lobanje devojke koja se ubila zbog njega.

Smatraju ga začetnikom fašističkog pokreta, zagovarao je mučenje svojih političkih protivnika na najsvirepije načine.
BebanaDate: Nedelja, 18.09.2011, 22:08 | Number # 3
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Današnji srcelomci:

Fidel Kastro
Za kubanskog lidera se tvrdi da je 40 godina svakodnevno spavao sa najmanje dve žene. Pripisuje mu se da je imao čak 35.000 ljubavnica.

Vilt Čemberlejn
Osim što je na listi 50 najboljih košarkaša svih vremena, on je i na listi najvećih zavodnika - tvrdi da je imao 20.000 žena, a nikada nije spavao sa udatom i ružnom.

Voren Biti
Holivudski lepotan i nepopravljivi ženskaroš je navodno imao 12.775 partnerki.

Hju Hefner, osnivača magazina "Plejboj" je seksualno aktivan uprkos tome što ima 84 godine, a dok vodi ljubav obavezno nosi merač krvnog pritiska na nadlanici da bi predupredio "najslađu smrt". Do sada je vodio ljubav sa oko 8.000 žena, i sve su bile baš po njegovom ukusu - prsate plavuše lepog lica.

Umberto Bilo
Da za osvajanje ženskog srca nije neophodna slava i novac, potvrđuje i nosač prtljaga u jednom hotelu u Las Vegasu, koji je vodio ljubav sa 8.000 žena. To je uglavnom činio na radnom mestu i zato dobio otkaz jer je stalno bio umoran, piše "Novosti".

Čarli Šin
Glumac poznat po propalim brakovima i skandalima, imao je do sada 5.000 partnerki.

Džin Simons
Frontmen grupe "Kis" tvrdi da je spavao sa 4.600, između ostalog i sa Šer, Dajanom Ros i Liv Ulman...

Džek Nikolson
Jedan od najboljih prijatelja Vorena Bitija, imao je više od 2.000 žena ljubavnica

Erik Klepton
Kaže da je bio sa "svega" 1.000.
Forum » Od Bebe za Vas » Nije ni muskarcima lako » Njima su se zene bacale pod noge
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: