Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » Nije ni muskarcima lako » Top 5 seksi kombinacija koje muškarci vole
Top 5 seksi kombinacija koje muškarci vole
BebanaDate: Subota, 17.09.2011, 08:00 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Top 5 seksi kombinacija koje muškarci vole

Jednostavno, seksi, lepo...
Muškarci vole jednostavnost, a top pet njihovih omiljenih odevnih kombinacija u kojima vole da vas gledaju upravo su to, klasični i jednostavni.
Jedno istraživanje portala "Redbook" otkrilo je kako su u dubini duše muškarci ipak klasičari koji na svojim boljim polovinama vole videti jednostavnu odeću bez puno detalja.

Evo u čemu ćete ga definitivno zadiviti i osvojiti, a verujemo da ni vama ovih pet stajlinga neće biti mrsko.

Jednostavna mala seksi haljina
Čini se da je muškarcima dosta remenja, šljokica, ludih dodataka i uređivanja kao da idete, u najmanju ruku, na stejdž. Oni cene jednostavnost, pa im je na visokom drugom mestu best outfita za žene mala jednostavna haljina. U jednoj boji, bez dodataka, koja naglašava obline naravno. Seksi s merom.

Farmerke i beli top
Kežual modna kombinacija koju, verovatno, voli i većina žena, a koja poručuje "nisam se puno trudila, a izgledam vruće". No imajte na umu da muškarci jednostavno ne shvataju nove trendove u dizajniranju , koji žene odevaju u široke modele, sa šljokicama, ekstra visokim strukom ili pak predimenzioniranim i preširokim nogavicama. Oni vole dobre stare farmerke, koje nisu ni previše uske, ni previše široke, ne odveć u trendu. Savršeno jednostavne i klasične.
U njima izgledate seksi bez puno truda.

Olovka-suknja i klasične cipele, salonke
Iznenađujuće, ali mnogo muškaraca ne smatra mini suknje previše privlačnima. Seksipi upakovan u klasičnu olovka-suknju začinjen salonkama, e, to je ono što se traži. Ovaj klasični look vredan poštovanja i divljenja poručuje 'dovoljno sam seksi i samosvjesna, ali i samopouzdana'. Muškarci kažu da bi ovako sređenu ženu odmah doveli kući mami na ručak. Očito klasika kod njih uvijek prolazi.

Lepo donje rublje
Muškarci, verovali ili ne, traže od svojih boljih polovina da svaki dan nose neudobno seksi čipkasto ili satensko donje rublje. Ali ono što žele je da izbegavaju nošenje ružnog velikog intimnog rublja. Dakle što se njih tiče, može biti i pamučno, naravno, ali lepo i oku ugodno. Ako mu želite ugoditi birajte ono u bojama i sparite grudnjak i gaće.

Trenerka užeg kroja i pamučna majica
Ovo je jedan od retkih momenata kada su muškarci priznali da veličina ipak jeste bitna. Naime, kad je vaša kućna odeća u pitanju, vole pamučno, ali uže, no ipak dovoljno šljampavo da vas mogu na brzinu skinuti.
Forum » Od Bebe za Vas » Nije ni muskarcima lako » Top 5 seksi kombinacija koje muškarci vole
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: