Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Svega Po Malo » Pričaonica » Misica iz Tunisa u „Dvoru“
Misica iz Tunisa u „Dvoru“
BebanaDate: Subota, 15.01.2011, 07:25 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Ko je košarkašica Manel Amar Jelić koja ulazi u rialiti

Misica iz Tunisa u „Dvoru“

Marija Radojković

BEOGRAD - Novi rialiti šou “Dvor“ od sutra uveče počinje da se prikazuje na Televiziji “Pink“, a jedna od stanarki velelepnog dvorca u Šimanovcima biće i Manel Amar Jelić, tamnoputa lepotica koja živi u Hrvatskoj. Manel je rodom iz Tunisa, ali se zbog ljubavi prema hrvatskom građevinaru Daliboru Jeliću preselila kod naših suseda, gde radi kao modni dizajner i košarkaški trener. Manel je u svojoj zemlji bila košarkašica i misica za 2002. godinu, a sada je odlučila da osvoji i srpsko tržište.

Zbog svog egzotičnog izgleda i činjenice da neodoljivo podseća na svetski poznatu Naomi Kembel, Manel u Hrvatskoj svi oslovljavaju sa “crna pantera”. Manel je rođena 1983. u Tunisu, roditelji su joj Arapi. Sasvim slučajno, pre dve godine, u Tunisu je upoznala sadašnjeg supruga Dalibora i to u hotelu u kojem je radila kao animatorka. Dalibor je bio na letovanju, a ona ga je primetila. Prišla mu je u želji da ga upozna.

- Jedva smo se sporazumevali. Pokušali smo na engleskom, koji slabo govorimo, ali smo brzo savladali komunikaciju rukama i nogama - ispričala je ova lepotica u jednom intervjuu. Ona je u prvim trenucima mislila da je njen muž Italijan, ali kada je shvatila da je Hrvat zasula ga je sočnim psovkama.

- Kao košarkašica sam 2001. bila u Splitu s tuniskom reprezentacijom. Tamo sam naučila prostote koje su Dalibora prvo šokirale, a zatim nasmejale - ispričala je Manuel koja danas tečno govori hrvatski. U učenju joj je, naravno, pomogao suprug.

Manel i Dalibor su se venčali pre dve godine u Tunisu, prema arapskim običajima, a zatim su se doselili u Vinkovce, gde su sklopili brak pred matičarem. Manel u Vinkovcima radi kao košarkaški trener, a na nagovor supruga je nastavila da se bavi manekenstvom.

- Volim svoju zemlju, ali mi je u Hrvatskoj mnogo lepše. Ljudi su slobodniji. U Tunisu je nezamislivo da žene nose reviju kupaćih kostima ili da obuku mini suknje.

Quote

Biografija Manel Amar Jelić

* Godina i mesto rođenja: 30. 3. 1983. Tunis
* Mesto boravka: Vinkovci, Hrvatska
* U Hrvatskoj: zbog ljubavi
* Zanimanje: nekadašnja košarkašica, modni dizajner i košarkaški trener
* Hobi: manekenstvo, mis Tunisa 2002.
* Ljuti je: muž
* Vesele je: pozitivne osobe

Forum » Od Svega Po Malo » Pričaonica » Misica iz Tunisa u „Dvoru“
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: