Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » Vreme je za zabavu » Sta vam donosi Neptunov brzi hod preko Vodolije (*icon-0*)
Sta vam donosi Neptunov brzi hod preko Vodolije
BebanaDate: Cetvrtak, 10.11.2011, 10:11 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Šta vam donosi Neptunov brzi hod preko Vodolije


Astrolog Marina Jungić
Posle 9. novembra, direktni hod Neptuna, planete talenata i istraživanja, pogoduje umetnicima, lekarima, naučnicima, sportistima. Neptun vlada Ribama i Strelcem, jak je u Raku, a slab u Devici i Jarcu



Uploaded with ImageShack.us


Neptun, planeta iluzija, zanosa, snova i talenata, 9. novembra, kreće brzim hodom preko poslednjih stepeni Vodolije, znaka u kojem je najjači, a 3. februara iduće godine ulazi u znak Riba gde će ostati do 30. marta 2025. godine. Najviše uspeha doneće umetnicima, sportistima, naučnicima, arheolozima, farmaceutima, lekarima, ali i onima koji se bave tradicionalnim i alternativnim vidovima lečenja. Ulazak Neptuna, planete vizija i talenata u znak Riba, posle 3. februara, osetiće najpre februarske Ribe, Strelci, Device, Blizanci, Vodolije i Lavovi.


Quote
NAJSLIČNIJI MESECU

Neptun, planeta najsličnija Mesecu, simbol zanosa, iluzija, snova, talenata, naglašena je kod umetnika, alkoholičara, psihijatara, pripadnika sekti. Upravlja muzikom, slikarstvom, pozorištem i filmom, ali i svim aktivnostima u vezi s morem, tečnostima, slavinama, hemikalijama, naftom, jer Neptun je Posejdon, grčki bog mora sa trozupcem u rukama. Za nekoga je anđeo čuvar jer vlada religijom i umetnošću, a za druge simbolizuje laži, zablude, špijunažu i utopiju. Predstavlja beg od stvarnosti u svet religije, fantazije i mašte, ali i u svet alkohola, droge i psihičkih poremećaja. U medicini simbolizuje psihu, leukocite, limfu i limfni sistem, nervna vlakna, likvor u kičmenoj moždini, bakterije i viruse. Neptun vlada Ribama i Strelcem, jak je u Raku, slab u Devici i Jarcu, a u svakom zodijačkom znaku ostaje oko 14 godina. Zato, kada se tumači nečiji lični horoskop važnije je u kojoj astrološkoj kući je Neptun i kakve aspekte pravi sa tzv. brzim planetama, Suncem, Mesecom, Merkurom, Venerom, Marsom. Na taj način mogu se predvideti i makar ublažiti njegove posledice koje su najprimetnije kod zavisnika, alkoholičara i narkomana. Srećom, Neptun je spora planeta, pa se uz pomoć psihologa njegov eventualni loš uticaj može ublažiti i lekovima, naravno u propisanoj dozi, jer može dovesti do svesnih i nesvesnih trovanja.
BebanaDate: Cetvrtak, 10.11.2011, 10:11 | Number # 2
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Do kraja novembra Neptun će biti u napetom aspektu s Marsom, planetom strasti i agresivnosti, koji 11. novembra ulazi u poslovnu i organizovanu Devicu, znak u kojem će ostati više od sedam meseci, odnosno do 3. jula iduće godine.

Ovnovi sa vladaocem Marsom u šestoj i Neptunom u jedanaestoj astrološkoj kući imaće mnogo posla, ali i značajnu pomoć mlađih saradnika, pogotovo ukoliko su u zrelim godinama. Ukazaće im se i šanse da se stručno usavršavaju u inostranstvu, sarađuju sa inostranim firmama i fakultetima, a sportiste očekuju veliki uspesi.

Bikovima sa Marsom, vladaocem kuće podsvesti i partnerskih odnosa u petoj i Neptunom u desetoj astrološkoj kući, otvaraju se nove mogućnosti na polju ljubavi i zarade. Očekuju ih veliki poslovi sa strancima, moguće sa jednom moćnom Škorpijom ili upornim Rakom.

Blizanci, naročito majski, do 11. novembra, sa vladaocem Merkurom i Venerom u sedmoj kući, biće veoma popularni u društvu. Opozicija između Marsa u četvrtoj i Neptuna u devetoj astrološkoj kući, posle 11. novembra, donosi rešavanje pitanja u vezi sa stambenim prostorom, nekretninama i otvaranjem privatne firme u čemu će imati pomoć jedne Vage ili Jarca.

Rakovima, sa Marsom u trećoj i Neptunom u osmoj, posle 10. novembra, novac će verovatno priticati sa raznih strana. Junski Rakovi treba da budu oprezni u radu s Vodolijom, a generacije rođene 1980. godine, mogu ući u tajnu ljubavnu vezu.

Lavovi će zbog naglašene pete astrološke kuće biti na meti udvaranja suprotnog pola i mnogi će želeti da budu u njihovom društvu. Takođe, sa Marsom u drugoj i Neptunom u sedmoj astrološkoj kući, novi poslovni izazovi očekuju naučnike, farmaceute, arheologe.

Device sa Marsom u njihovom znaku i Neptunom u šestoj astrološkoj kući očekuje uspeh u privatnim poslovima sa mladim, sposobnim saradnicima ili posao u nekom inostranom predstavništvu. Oko 11. novembra mogući su iznenadni novčani dobici ili naplata nekih starih dugova.

Vagama sa Marsom, vladaocem kuće partnerskih odnosa u dvanaestoj i Neptunom u petoj astrološkoj kući neće biti lako da nađu zajednički jezik sa partnerom koji će na sve načine pokušavati da se izbori za malo više lične slobode. Ipak, umetnike, pisce i novinare čekaju veliki izazovi i uspeh.

Škorpije do 11. novembra očekuju tajne ljubavne veze sa mlađim partnerima. Posle 11. novembra, sa vladaocem Marsom u jedanaestoj i Neptunom u četvrtoj astrološkoj kući, uspeh očekuje farmaceute i sve one koji se bave tradicionalnim i alternativnim vidovima lečenja.

Strelce sa Merkurom i Venerom u njihovom znaku može sasvim neočekivano da osvoji mlađi partner, neki Blizanac ili Vodolija. Međutim, Mars u desetoj i Neptun u trećoj astrološkoj kući, posle 11. novembra donose im i profesionalne izazove, mada će u odnosu sa saradnicima biti nervozniji i razdražljiviji.

Jarčevima Mars u devetoj i Neptun u drugoj astrološkoj kući, posle 11. novembra donosi nove šanse za sklapanje profitabilnog ugovora sa strancima i eventualnu saradnju sa jednim Ovnom i Bikom. Rođeni posle 10. januara biće na značajnoj profesionalnoj prekretnici jer im se može ukazati šansa u poslu kakva se javlja jednom u 30 godina.

Vodolije sa Neptunom u svom znaku i Marsom u osmoj astrološkoj kući, posle 11. novembra, očekuje uspeh u poslovima u vezi sa finansijama, stambenim ili poslovnim prostorom, a moguća je i promena posla ili ponuda za rad u banci ili inostranom predstavništvu. Ipak, bilo bi dobro da pronađu način da sebe poštede stresnih situacija ili da ih nekako ublaže.

Ribe do 11. novembra mogu neočekivano da se zaljube u mlađu osobu koju poznaju preko posla. Posle tog datuma, Mars, vladalac njihove astrološke kuće posla i novca nad zvezdom nekretnicom Regulusom i vladalac Neptun u dvanaestoj kući donose im profesionalni uspeh, naročito ukoliko se bave medicinom, farmacijom, psihologijom, alternativnim vidovima lečenja ili umetnošću.
Forum » Od Bebe za Vas » Vreme je za zabavu » Sta vam donosi Neptunov brzi hod preko Vodolije (*icon-0*)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: