Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » Nije ni muskarcima lako » Sigurni znaci da je muškarac zainteresovan za vas (*icon-0*)
Sigurni znaci da je muškarac zainteresovan za vas
BebanaDate: Subota, 17.09.2011, 23:39 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Sigurni znaci da je muškarac zainteresovan za vas

Igra zavođenja oduvek je bila, kako ženama, tako i muškarcima, zanimljiva i napeta. Čitanje znakova i signala druge osobe omiljena je tema mnogih ženskih, ali i muških razgovora, a otkrivanje da li ga privlačite uvek je zanimljivo. Dok žene, kada im se neko sviđa, koriste čak 52 znaka da to i pokažu, muškarci su mnogo jednostavniji, oni koriste samo desetak. Kako biste bili što sigurniji da je zaista zainteresovan za vas i da ne može da vam odoli posmatrajte male signale.




DIZANJE OBRVA
Kada nam se neko sviđa, nesvesno podižemo obrve. Ovaj pokret je zajednički svim ljudima bez obzira na mesto gde žive, pol, rasu ili godine. Iako cela stvar traje koju petinu sekunde, to je očigledan znak da mu se jako sviđate.

NEPRISTOJNI POGLEDI
Da muškarci odmeravaju žene, poznata je činjenica. Međutim, kad mu se zaista sviđate i kad želi da vas bolje upozna, muškarac će vas odmeravati toliko naglašeno da će vam biti teško da ne primetite.

BLAGO OTVARANJE USANA
Slično kao podizanje obrva, muškarci će prilikom susreta s ženom koja mu se sviđa lagano otvoriti usne. To jednostavno znači da mu se jako sviđa ono što vidi.

PRIVLAČENJE PAŽNJE
Privlačenje pažnje je jedan od najočiglednijih znakova, iako se kod svakog muškarca manifestuje drugačije. Tako će neki muškarci pričati glupe viceve, biti glasni i naporni, dok će drugi pokušati da se izdvoje iz grupe i da mirno stoje sa strane u nadi da će privući pažnju.

POPRAVLJANJE KRAVATE
Popravljanje kravate je jednostavan pokret koji govori ‘želim da dobro izgledam za tebe’. Kao što žene gotovo nesvesno obližu usne u blizini predmeta žudnje, tako i muškarci na brzinu poprave kravatu kada se pojavi njihova fatalna žena.

NAMEŠTANJE FRIZURE
Popravljanje frizure je identičan pokret kao i popravljanje kravate. Poruka je ista jer muškarac jednostavno želi da bude privlačan određenoj ženi i nada se da će ga ona primetiti. Dok će neki muškarci zagladiti kosu, drugi će je razbarušiti, međutim, poruka je ista, a ostatak zavisi od izbora frizure.

ISPRAVLJANJE I ZATEZANJE MIŠIĆA
Retko koji muškarac će, kada vidi ženu koja mu se sviđa, odoleti potrebi da zategne sve svoje mišiće. Zatezanjem ramena i ispravljanjem trudiće se da što više naglasi mišiće na rukama, leđima i prsima, te da na taj način priuče ženinu pažnju i pokaže se u najboljem svetlu.

“OTVORENA PONUDA”
Dok sedi, skoro svaki muškarac će pred ženom koja mu se sviđa raširiti noge. Muškarci time otvoreno pokazuju da razmišljaju o seksu i pokazuju šta imaju da ‘ponude’, u nadi da nećete moći da odolite.

IGRANJE SA ODEĆOM
Igranje s odećom, recimo s dugmićima na rukavima, otkriva njegovu nervozu. Naime, i muškarci su ponekad pred ženom koja im se sviđa pomalo nesigurni i ubrzava im se puls, pa zato igranje odećom ima funkciju prikrivanja nervoze.

DODIRIVANJE LICA I VRATA
Pred zgodnom ženom veliki broj muškaraca će početi da se pipa po licu i vratu. Ovaj pokret je kombinacija nervoze i uzbuđenja. Naime, kad nas neko privlači, kože postaje izuzetno osetljiva na dodir ili bilo koju drugu stimulaciju.

USTUPANJE KAPUTA
Retko koji muškarac neće ženi koja ga privlači ustupiti svoju jaknu ili kaput. Tim postupkom on pokazuje da brine i da ima zaštitničke instikte, a pri tom je i neverovatno seksi.

Oblik lica otkriva zainteresovanost za seks
Naučnici sa univerziteta u Durhamu sproveli su vrlo zanimljivo istraživanje. Tokom studije u kojoj je učestvovalo 700 muškaraca i žena od 20 do 30 godina, ispitanici su bili zamoljeni da pregledaju slike suprotnog pola i procene privlačnost osoba na slikama. Takođe, morali su da daju svoju procenu o tome koliko je osoba na slici raspoložena za seks, kratkoročnu avanturu ili dužu ozbiljniju vezu. Ti podaci su upoređeni sa stvarnim ponašanjem osoba sa slike.
Većina ispitanika je tačno procenila seksualno raspoloženje osoba sa slika, i to samo na osnovu posmatranja njihove ekspresije lica. Čak 72 odsto žena i muškaraca je uspešno procenilo seksualno raspoloženje osoba sa slika. Naravno, pokazalo se da muškarci i žene imaju potpuno suprotne preferencije. Muškarcima su bile najprivlačnije žene koje su zainteresovane za kratkoročne avanture, dok su žene bile sklonije muškarcima koji žele dugotrajnu, ozbiljnu vezu. U zaključku studije se navodi kako muškarci koji su zainteresovani za seks bez obaveza imaju četvrtastu bradu, poveći nos i male oči. Ako ste prepoznali nekog muškarca iz svoje okoline koji odgovara ovom opisu, onda ste zvanično upoznali promiskuitetnog švalera.
Forum » Od Bebe za Vas » Nije ni muskarcima lako » Sigurni znaci da je muškarac zainteresovan za vas (*icon-0*)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: