Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » Nije ni muskarcima lako » Muškarci više vole...
Muškarci više vole...
BebanaDate: Subota, 17.09.2011, 07:58 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Muškarci više vole...

... brinete. Anketa sprovedena na društvenoj mreži Badoo pokazala je da skoro 60 odsto muškaraca tamniju kosu smatra privlačnijom od svetlije. Brinete najviše privlače 33 odsto ispitanika, a 28,6 ne može da odoli crnkama. Za plavuše "navija" 29,5 odsto.



Stara teorija da muškarci više vole plavuše ne važi. Anketa sprovedena na sajtu Badoo pokazala je da današnje muškarce privlači nešto drugo: smeđokose devojke su najatraktivnije.

Više od 60 odsto ispitanika izjavilo je da ih najviše privlače devojke sa tamnom kosom, trećina njih (33,1 odsto) izjasnila se za brinete, 28,6 odsto voli crnke, a na plavuše "pada" 29,5 odsto. Riđokose devojke seksi su za samo 8,8 odsto muškaraca.

Osim o boji kose, od ispitanika se očekivalo da ocene i privlačnost ženske figure. Ispostavilo se da su im najprivlačnije prosečno građene žene koje nose konfekcijski broj 40 ili 42, dok je za deset odsto njih idealna devojka ona sitnije građe, koja nosi broj 36, pokazali su rezultati ankete u kojoj su učestvovali muškarci iz Francuske, Španije, Italije, Amerike, Velike Britanije i Brazila.

"Bili smo zapanjeni što na prvom mestu nisu plavuše konfekcijskog broja 34. Iako su magazini prepuni fotografija upadljivo mršavih plavuša, muškarci izgleda ipak ne mogu da odole prosečnoj devojci iz komšiluka", rekao je Lojd Prajs koji je za Badoo analizirao dobijene rezultate.
Forum » Od Bebe za Vas » Nije ni muskarcima lako » Muškarci više vole...
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: