Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » Nije ni muskarcima lako » 10 stvari koje muškarci obožavaju kod žena
10 stvari koje muškarci obožavaju kod žena
BebanaDate: Subota, 17.09.2011, 07:55 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
10 stvari koje muškarci obožavaju kod žena

Već smo navikli da viđamo kako muškarci okreću glavu, više ili manje diskretno, kada na ulici vide neku privlačnu djevojku, u uskoj majici ili džinsu. Ali, ono što većina žena ne shvata, jeste činjenica da je, da bi se probudila muškarčeva pažnja, potrebno mnogo, mnogo manje. Postoji bezbroj naizgled beznačajnih sitnica na ženi, ili onoga kako žena priča ili se ponaša, što može uzbuditi muškarca. Evo u čemu muškarci stvarno uživaju. Kada muškarac na ženi ugleda, na primjer, čipku koja viri, ili tanku bretelu koja spada sa ramena, hormoni mu odmah prorade.



1. Kada ga osvaja “preko stomaka”
Sve one priče o vezi između hrane i seksa imaju pomalo istine. Naročito kada žena, u kecelji, priprema razne đakonije, ili, jednostavno kuva nešto što on voli.

2. Kada se ženi vide ukrućene bradavice ispod bluze
To muškarce jednostavno izluđuje i odmah im pali maštu.

3. Kada žena uzvrati pogled
Većina muškaraca odmjeri svaku “suknju” koja prođe, ali kada mu ona uzvrati direktnim pogledom, to kod njega izaziva buru uzbuđenja.

4. Kada žena stavlja ruž na usne
Žene misle da muškarci vole nježne usne koje se sjaje zato što su namazane ružem ili sjajem. Oni, u stvari, vole da posmatraju ženu dok maže usne, glave nagnute malo unazad, poluzatvorenih očiju, i poluotvorenih usana – to je za muškarca jako seksi.

5. Kada je lijepa i bez šminke
Dajte svakoj ženi platinastu karticu i šest sati ispred ogledala, i svaka će izgledati super. Ali, pravi test jeste kako ona izgleda kad nema na sebi farmerke poznate marke i kad je bez šminke, nego na sebi ima iznošenu majicu i kosu sakupljenu u rep. Za jači pol, to je jako lijep prizor.

6. Kada slatko opsuje
Nijedan muškarac ne voli brbljivice koje ne zatvaraju usta, a pogotovu žene koje psuju. Ali, kada ženi, koja je obično odmjerena, odjednom, iznenada, izleti neka psovka, ili ružna riječ, to djeluje jako uzbuđujuće na muškarca.

7. Žena u teretani
Da li je to zbog tijesnog trikoa, znoja, teškog disanja, tek, žena koja radi vježbe za muškarca je vrlo privlačna slika. Možda i zbog njenog istezanja tijela i poza koje golicaju maštu.

8. Kada igra sa drugom ženom
Dvije žene koje zajedno igraju na podijumu podsjećaju na žensko rvanje u blatu. Oponašanje pokreta maženja između dvije žene prizor je od koga muškarac ne može da odvoji pogled.

9. Kada uspije da nazre šta se krije ispod odjeće
Muškarci su, poznato je, prije svega, vizuelni. Kad ugleda, na primjer, čipku koja viri, ili tanku bretelu koja spada sa ramena, hormoni mu odmah prorade.

10. Kada mu predloži da zajedno gledaju porniće
Većina muškaraca ne ponosi se baš svojom opsjednutošću gledanjem erotskih filmova. Zato osjete pravo olakšanje kada im partnerka predloži da ih gledaju zajedno. Plus što ih to jako uzbuđuje.
Forum » Od Bebe za Vas » Nije ni muskarcima lako » 10 stvari koje muškarci obožavaju kod žena
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: