Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » I Bog stvori Zenu » Šminka ispod naočara (*icon-0*)
Šminka ispod naočara
BebanaDate: Ponedeljak, 21.11.2011, 07:30 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Šminka ispod naočara


Naočare i stakla menjaju i izgled lica i oka, pa šminka sa njima i bez njih nije ista. Zato iskoristite trikove vizažista. Koristite senke u zemljanim i sivim tonovima



Uploaded with ImageShack.us


DA biste istakli oči ispod naočara važno je da znate kako da nanosite mejkap i koje boje da birate. Naočare i stakla menjaju i izgled lica i oka, pa šminka sa njima i bez njih nije ista. Zato iskoristite trikove vizažista.

* Najvažnije je da prvo korektorom prikrijete podočnjake i ostale promene na licu, kako bi sa puderom izgledalo sve besprekorno čisto. Potom na jagodice stavite malo ružičastog ili rumenila u boji korala.


* Uz ivicu trepavica gornjeg i donjeg kapka nanesite crni krejon, pa ga blago osenčite prstima. Ako želite vizuelno da povećate oči uz donje trepavice stavite belu olovku i, takođe, osenčite.

* Najvažnije da bojama na licu postignete prirodan, a efektan izgled. Zato je najbolje da koristite senke u zemljanim i sivim tonovima. Kako biste istakli oblik očiju na pregib kapka uvek stavite malo tamniju senku. Na kraju dodajte i malo maskare, najviše u dva sloja.

* Ako više istaknete oči poželjno je da na usne stavite neki neutralniji ruž ili sjaj, i obrnuto. Uveče možete i malo više da se poigrate bojama, pa da jačim tonovima istaknete i oči i usne.
Forum » Od Bebe za Vas » I Bog stvori Zenu » Šminka ispod naočara (*icon-0*)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: