Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » I Bog stvori Zenu » Vrste zenskog orgazma (*icon-0*)
Vrste zenskog orgazma
BebanaDate: Nedelja, 18.09.2011, 22:23 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Vrste zenskog orgazma

Kada ona pomene čuvenu složenicu “ženski orgazam” na nju se automatski nadovezuje neizgovoreno, ali verovatno pomišljeno – to je ono o čemu ti pojma nemaš. Misterija koja obavija ovaj fenomen postala nam je toliko interesantna da smo morali da se bacimo u malo detaljnije istraživanje na ovu temu i nećete verovati šta smo otkrili. Za početak, da li ste znali da postoji čak 10 vrsta ženskog orgazma? A mi se naivni dičimo kada postignemo da ona doživi neki od ona dva svima poznata – klitoralni i vaginalni…

Žene ne bi bile žene, da kod njih apsolutno sve od glave do pete, spolja i iznutra nije bar malo komplikovano. Za razliku od muškaraca čiji se orgazam zasniva na erekciji i ejakulaciji, za ženski orgazam skoro da su ti potrebne 3D naočare uz još par virtuelno-tehnoloških pomagala da bi shvatio o čemu se tu sve radi. Naravno, za klitoralni i vaginalni orgazam smo svi čuli, ali osim ova dva postoji još osam vrsta orgazma, a prema materijalu koji smo pronašli na jednom sajtu, evo koji su to silni ženski orgazmi…

Klitoralni orgazam

Klitoralni orgazam je najčešći i najjači klimaks. Klitoris ima preko 8000 živčanih završetaka, dvostruko više nego penis. Zbog toga većina žena na ovaj način najlakše doživljava snažan orgazam i intenzivno seksualno zadovoljstvo.

Vaginalni orgazam

Za razliku od klitoralnog orgazma, vaginalni je potaknut živcima koji se nalaze unutar vagine. S ovom vrstom klimaksa vaginalni otvor postaje opušten, a materica se spušta u vaginu i tada nastaje duboki orgazam koji se oseća u celom telu. U idealnoj situaciji penis će sa svakim prodiranjem dodirivati grlić materice, što će vašoj partnerki zasigurno pružiti eksplozivni vaginalni orgazam.

Orgazam preko G-tačke

G tačka nalazi se pet centimetara unutar prednjeg vaginalnog zida i veličine je zrna, recimo, graška. G tačka je poput unutrašnjeg klitorisa, a njenim stimulisanjem doživljava se dubok i snažan orgazam koji u nekim situacijama proizvodi i male količine ejakulacijske tečnosti..

Veliki broj žena ne doživljava orgazam preko G tačke, uglavnom zato što penis prolazi pored nje. Trik je u tome da partner treba penetrirati pod tačno određenim uglom kako bi penis dodirivao prednji unutrašnji deo vagine. Za to vam je potrebno tek malo vežbe i strpljenja.

Analni orgazam

Druga najveća koncentracija živčanih završetaka na našem telu nalazi se u – anusu. Anus je povezan s glavnim mišićem prostate pa kad se mišić počne stezati tokom orgazma, žene to osete u vagini i mokraćnom vodu.

U tačka

Za sve one koji ne znaju locirati U tačku, odgovor glasi: U tačka nalazi se tačno na mestu gde urin izlazi iz tela, ispod klitorisa, a poviše vaginalnog otvora. U tačka je s tri strane okružena klitorisom, klitoralnom žlezdom i vaginalnim otvorom, što znači da se radi o vrlo vrućem orgazmičkom mestu. Orgazam preko U tačke najlakše se postiže oralnim seksom jer je potrebno stalno vršiti pritisak na to područje. Ili možete isprobati neke položaje (stojeći, klečeći ili ako je ona na vama) u kojima će dno penisa nadraživati područje U tačke..
BebanaDate: Nedelja, 18.09.2011, 22:23 | Number # 2
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Snažni produženi orgazam

Reč je o dubokom, snažnom intenzivnom klitoralnom orgazmu koji može trajati neograničeno dugo. Ovakvom vrstom orgazma dolazite do tačke klimaksa i zatim kad se približi sam vrhunac morate se povući. Radi se zapravo o puno zezanja, maženja i različitog nadraživanja u poslednjoj sekundi. U principu odlaganje orgazma dovodi do snažnog orgazma.

Spojeni orgazam

Kad se dva područja stimulišu istovremeno, intenzitet orgazma se pojačava. Vaginu i klitoris kontrolišu različiti živčani sistemi, pa orgazam koji započne u klitorisu dobija na intenzitetu ako se kombinuje s vaginalnom stimulacijom i obrnuto. Za snažan orgazam pokušajte kombinovati orgazam preko G tačke i klitorisa.

Psihički orgazam

Neke žene mogu svršiti bez ijednog fizičkog dodira. Psihički orgazam, baziran na fantaziji, dokazao je da naša fizička reakcija na maštom izazvani orgazam nije drugačija od onog izazvanog fizičkim dodirom. Velik broj žena uživa u čitanju erotske literature kako bi se dovele do orgazma, dok je nekima za to dovoljna tek mašta.


Preko grudi do orgazma


Verovali ili ne, žene orgazam mogu doživeti senzualnim dodirivanjem bradavica, a mnoge žene kažu da su osetile direktnu vezu između svojih grudi i klitorisa. Ipak, to ovisi o ženi. Neke vole da ih partner dodiruje nežnim kružnim pokretima, dok druge vole malo grublje dodire.

Zonski orgazam

Reč je o vrlo individualnom tipu orgazma. Nekim ljudima je dovoljno dodirnuti unutrašnju stranu bedara, nežno jezikom dodirivati vrat, posisati prst… Ipak, za ovakav orgazam potrebno je dobro poznavanje erogenih zona, a nije na odmet ni pomoć partnerke. Ipak, niko ne poznaje bolje njeno telo od nje same..

Koliko istine ima u ovome, mi ne znamo. Prepričali smo vam ono što smo pronašli. Svakako, od pomoći bi bio glas žena, jer kao što rekosmo malopre – niko ne poznaje bolje žensko telo od žene same. Žene, da li zaista postoji svih ovih 10 vrsta???
Forum » Od Bebe za Vas » I Bog stvori Zenu » Vrste zenskog orgazma (*icon-0*)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: