Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » I Bog stvori Zenu » Idealna žena ne odbija seks
Idealna žena ne odbija seks
BebanaDate: Nedelja, 18.09.2011, 00:06 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Idealna žena ne odbija seks

Savršena žena ima snažan seksualni poriv, voli da jede i može da se spremi za izlazak za manje od deset minuta. Ovu su rezultati ankete istraživača iz Velike Britanije.




Većina muškaraca voli da vidi ženu sportske građe, koje je negovana i brine o svom izgledu, imaju male čvrste grudi i lepo oblikovanu guzu. Tri četvrtine ispitanika smatra da bi njihova idealna partnerka trebalo da pazi na liniju, ali isto tako i da bez griže savesti da uživa u obilnim obrocima bez ustezanja.
Žena snova za većinu muškaraca ima dugu bujnu kosu, vitke je građe i dovoljno je samouverena da se šeta po gradu bez šminke.
Čak 91 posto muškaraca smatra da idealna žena nikada ne sme da odbije seks. Visok procenat ispitanika, njih čak 88 posto, izjasnilo se da im je izrazito naporno čekanje dok se njihove nežnije polovine spremaju za izlazak.
U istraživanju je učestovovalo tri hiljade Engleza, a čak šestorici od njih deset bitno je da partnerke radije prate sport nego sapunice ili rijaliti programe.
- Većina žena smatra da je jako teško udovoljiti muškarcima, a većina ispitanika smatra da ih njihova savršena partnerka sigurno negde čeka -rekla je Nikole Kolves, iz agencije "UKDating".
Forum » Od Bebe za Vas » I Bog stvori Zenu » Idealna žena ne odbija seks
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: