Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Ulaz » Čekaonica » BlogOpen konferencija 8. i 9. oktobra u Novom Sadu (*icon-0*)
BlogOpen konferencija 8. i 9. oktobra u Novom Sadu
BebanaDate: Cetvrtak, 11.08.2011, 20:54 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
BlogOpen konferencija 8. i 9. oktobra u Novom Sadu

BEOGRAD - Međunarodna konferencija ''BlogOpen 2011'' biće održana 8. i 9. oktobra u Novom Sadu, a namenjena je blogerima, korisnicima društvenih mreža, profesionalcima u oblasti komunikacija i tviterašima, najavili su danas organizatori.



Radni deo konferencije obuhvata prezentacije osam predavača, finale ''StartUpOpen'' Konkursa, 16 PechaKucha predavanja, predstavljanje najboljih blogova iz prethodne godine, kao i veliki broj prilika za netvorking. Teme konferencije, o kojima će govoriti predavači iz SAD, Velike Britanije, Danske i Švedske su najbolje prakse u ličnom i korporativnom kreiranju bloga, sloboda i ograničenja govora, deljenje i korišćenje informacija na internetu, slabosti i snage društvenih medija...

Kotizacije za ovogodišnju ''BlogOpen'' konferenciju biće prodavane u tri kruga - ''Early Bird'', ''Catches the Worm'' i ''Full House''. U prvom krugu, do 25. avgusta, 70 kotizacija se može nabaviti po ceni od 1.900 dinara. Od 26. avgusta do 9. septembra, moguće je nabaviti, takođe, 70 kotizacija po ceni od 3.900 dinara, dok se u trećem krugu ''Full House'', od 10. septembra, 95 kotizacija može nabaviti po ceni od 5.900 dinara, navodi se u saopštenju. (Tanjug)
Forum » Ulaz » Čekaonica » BlogOpen konferencija 8. i 9. oktobra u Novom Sadu (*icon-0*)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: