Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » Bebin kutak » Najbolje poze za pravljenje bebe (*icon-0*)
Najbolje poze za pravljenje bebe
BebanaDate: Nedelja, 23.10.2011, 13:28 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
Najbolje poze za pravljenje bebe

Biljana Tasić
Kada par pokušava da začne dete, često se motaju po glavi ovulacija, cervikalni iscedak (nije li to romantično?) i prenatalni vitamini zbog čega potpuno zaborave ono zabavno: seks. Imajte na umu da dete može da se začne u bilo kojoj pozi i da nema medicinskih dokaza da je neka poza bolja za začeće od druge. Ali, određene poze, istini za volju, zadržavaju spermatozoide u vagini duže vreme. To, može da podstakne tok sperme u jajovode. Zato ako želite da ostanete trudni, ništa vasne košta da probate...



Bapske priče ili ne... vredi pokušati

Stare "bapske priče" kažu da stoj na glavi ili držanje noga u vazduhu iznad glave odmah nakon odnosa pomaže spermatozoidima pri "napadu".

To, istini za volju, nije nikada medicinski dokazano, ali ne može da vam škodi. Ipak, ako niste baš agilni...mogli biste da se povredite. Takođe, ležanje u trajanju od 15 minuta posle seksa zadržava spermu u telu. Osim toga, zašto biste odmah iskočili iz kreveta? Ako ništa drugo, to je dobar izgovor za 15-minutno maženje. Uz sve navedeno, seks sa jastukom ispod bokova naginje cerviks tako da pomaže spermatozoidima da dođu do želeljenog odredišta.

Ne dajte gravitaciji da vas pobedi

Ako razmišljamo o gravitaciji, ovo su poze koje mogu da otežaju začeće:

- stojećki
- sedećki
- bilo koja poza u kojoj je žena gore

Nemojte da se bojite da malo eksperimentišete sa raznim pozama, doživljavate orgazme i pokušate da na taj način pomognete ovim malim plivačima da dođu do cilja, ali imajte na umu da je pravo vreme zapravo mnogo, mnogo važnije od poze za začeće.

Quote
Orgazam se itekako računa
Još jedna "bapska" priča kaže da ako žena postigne orgazam – pogotovo nakon što partner ejakulira – ima veće šanse da ostane trudna. Kontrakcije koje se pojavljuju tokom orgazma "mogu da poguraju" spermatozoide prema jajovodima.


Izvor :Žena
Forum » Od Bebe za Vas » Bebin kutak » Najbolje poze za pravljenje bebe (*icon-0*)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: