Početna Registracija Login
[ Najnoviji Postovi · Članovi · Pravila foruma · Pretraga · RSS ]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Od Bebe za Vas » I Bog stvori Zenu » 6 pravila za dobar izgled (*icon-0*)
6 pravila za dobar izgled
BebanaDate: Petak, 04.11.2011, 20:25 | Number # 1
Username: Bebana
Poruke: 454
Nagrade: 5
Reputacija: 1
Reproofs:
Offline
6 pravila za dobar izgled




Uploaded with ImageShack.us


Nakit, aksesoar, detalji koji upotpunjuju vaš izgled i način kako se oblačite su veoma važni segmenti izgleda svake prave dame. Kreativni direktor "Opra magazina" za vas otkriva jednostavne smernice da se igrate na pravi način.



Uploaded with ImageShack.us


1. Ogrlica treba da radi "za vas". Najbolje je da izaberete dužinu tačno ispod grudi. Uz ovu dužinu izgledaćete vitkije i više, otmenije.

2. Plašite se da ne preterate ? Zato često ne znate kada da se zaustavite sa "kićenjem". Niz tankih, sjajnih narukvica je uvek dobar izbor. One mogu da budu sasvim dovoljan detalj.

3. Ne plašite se da svoj izgled upotpunite nečim što je muževno - kao na primer nešto veći sat sa širokom kožnom narukvicom tamne boje.

4. Za upečatljiv izgled izaberite jedan, veliki, bogat komad nakita. Neka on sija i bude sve što želite da pokažete. Uz njega birajte jednostavnije komade odeće. Recimo, široke, krupne manžetne mogu biti vaš stilski pečat.

5. Kada kupujete minđuše posmatrajte oblik svog lica : ako imate okruglo ili kockasto lice viseće minđuše će vam pristajati. Minđuše na klips, sitniji modeli ili naušnice koje su više uz uvo pristaju damama koje imaju ovalno ili izduženo lice.

6. Prstenje treba da bude u liniji sa prstima. Ne treba preterivati, pa da je svaki prst nakićen.
Forum » Od Bebe za Vas » I Bog stvori Zenu » 6 pravila za dobar izgled (*icon-0*)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: